Titel:
Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal)
Originaltitel:
Snowflake (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-11-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal)

Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal) (2011)

Snowflake (Swedish)

Snöflinga är speciell, han är den enda vita gorillan i världen. I djurparken, är han den främsta attraktionen och alla barnen älskar honom, men de andra gorillorna kan inte se vad som är så charmigt med just denna konstiga person som får all uppmärksamhet. Med hjälp av kattbjörnen Ailur och den smarta lilla flickan Paula, planerar Snöflinga att smita iväg till cirkus häxan så att hon kan hjälpa honom att bli en vanlig gorilla. Men på utsidan av djurparkens säkra väggar är dom 3 vännerna i stor fara. Olycksfågeln Thomas är övertygad om att den vita gorillans charm är allt han behöver för att bli av med sin otur, och han är villig att fånga Snöflinga.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Snöflinga - Den vita gorillan (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar