Titel:
One Direction: All the Way to the Top
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:01
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-06-02
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera One Direction: All the Way to the Top:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

One Direction: All the Way to the Top

One Direction: All the Way to the Top (2012)

Vi gräver djupare in i bandets explosionsartade resa till super celebriteter. Från X Factor finalister till pole position inom den nya Brittiska invasionen. One Direction är dagens motsvarighet till The Beatles. Intervjuer med bandmedlemmarna: Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik and Niall Horan. Från deras första individuella auditions i X Factor till att pojkbandet signas med Simon Cowells skivbolag, Syco Records för att sedan debutera och erövra den Amerikanska billboardlistans 1:a plats. Följ historien om det absolut största pojkbandet på planeten!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  One Direction: All the Way to the Top
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "One Direction: All the Way to the Top"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar