Titel:
Down and Dangerous
Kategori:
Crime
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-06-16
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Down and Dangerous:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Down and Dangerous

Down and Dangerous (2013)

Paul Boxer är den absolut mest slipade och snillrika knarksmugglare som aldrig behövt bära på ett vapen och som alltid ligger stegen före knarkspanarna. En dag korsas hans väg av ett gäng våldsamma medelmåttor till "traffickers" som vill ha med honom på en bombsäkert gig att smuggla kilovis med kokain över den Mexikanska gränsen. Paul frångår normalt sett aldrig ifrån sina principer och brukar magkänslan avgöra, men gör ett undantag. Ett beslut som han ska komma att ångra djupt. Planen havererar fullständigt och Paul står nu inför hans livs största utmaning som kan stå honom mycket dyrt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Down and Dangerous
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Down and Dangerous"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar