Titel:
Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal)
Originaltitel:
Bamse: Världens starkaste björn - Avsnitt 2 (Svenskt tal)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:04
Utgivningsår:
1972
Publicerad:
2013-12-19
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal)

Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal) (1972)

Bamse: Världens starkaste björn - Avsnitt 2 (Svenskt tal)

När Bamse äter Farmors märkliga dunder-honung blir han världens starkaste björn. Världens snällaste björn är han alltid. Tillsammans med vännerna Lille Skutt och Skalman ger han sig ut på många spännande äventyr.VULKANUTBROTTET OCH DEN HUNGRIGA DRAKENDen gamla vulkanen nära kullarna får ett utbrott. Snart dyker också en eldsprutande drake upp. Bamses vänner flyr förskräckta. Bamse försöker hejda draken. Men mot eld hjälper inte dunder-honung.DEN FLYGANDE MATTAN OCH TROLLKARLENPå Farmors vind hittar Bamse och Lille Skutt en flygande matta. Den flyger iväg med dem till okända platser. Målet för resan är en borg ovanför molnen. Där bor en elak trollkarl.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bamse och den flygande mattan (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar