Titel:
Kvinnan i rummet
Originaltitel:
The Keeper of Lost Causes
Kategori:
Thriller
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-01-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kvinnan i rummet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kvinnan i rummet

Kvinnan i rummet (2013)

The Keeper of Lost Causes

KVINNAN I RUMMET är baserad på den danska succédeckaren av Jussi Adler-Olsens serie om avdelning Q, med Carl Mørck i spetsen, som har hyllats av en enig kritikerkår i Sverige. I KVINNAN I RUMMET möter vi för första gången den oortodoxa och desillusionerade kriminalinspektör Carl Mørck. Han är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor, men han har svårt att samarbeta och har stuvats undan i källaren på polishuset. Därifrån ska han leda den nystartade avdelningen Q, för "ärenden av särskild art". I verkligheten ska han och hans nya partner Assad få tid att katalogisera en rad olösta gamla fall, men snabbt upptäcker dem ett fall som leder hela vägen in i dansk topp politik. Den unga och lovande politikern Merete Lynggaard försvann spårlöst fem år tidigare. Då avskrevs det som självmord, men när Mørck och Assad börjar gräva i fallet då de inser att de har kommit en hänsynslös mördare på spåret.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kvinnan i rummet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kvinnan i rummet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar