Titel:
Blue Jasmine
Kategori:
Drama
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blue Jasmine:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blue Jasmine

Blue Jasmine (2013)

Efter sina fantastiska äventyr i London, Barcelona, Paris och Rom återvänder Woody Allen denna gång till USA, med New York och San Francisco som skådeplats. I BLUE JASMINE spelar Cate Blanchett överklassfrun Jasmine som får se sin sociala prestige, Chaneldräkterna och sitt lyxliv förintas när hennes man Hal (Alec Baldwin) avslöjas som storbedragare i både affärer och kärlek. Totalt utblottad flyr hon New York och flyttar in hos sin hårt arbetande syster Ginger (Sally Hawkins) i San Francisco. Det blir en enorm kulturkrock, men också en möjlighet för de två systrarna att ta itu med sina respektive problem. Woody Allen bjuder på ett högaktuellt tema om ekonomisk kris, sociala störningar och konsekvenserna av att inte vilja se sanningen i vitögat innan det är försent.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blue Jasmine
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blue Jasmine"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar