Titel:
Farväl till maffian
Originaltitel:
Malavita
Kategori:
Komedi
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-05-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Farväl till maffian:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Farväl till maffian

Farväl till maffian (2013)

Malavita

En mörk natt flyttar den amerikanska familjen Blake in i den lilla staden Cholong-sur-Avre i Normandie. Pappa Fred (Robert De Niro) ska skriva en bok om de allierades landstigning, hans fru Maggie (Michelle Pfeiffer) engagerar sig i lokal välgörenhet och deras två tonåringar börjar på gymnasiet. Vid första anblicken är de i det närmaste en familj som alla andra. Sanningen är dock den att Freds riktiga namn är Giovanni Manzoni, en före detta maffiaboss som tvingats läcka information till polisen och därför lever under FBI:s vittnesbeskyddarprogram. Snart hopar sig utmaningarna för familjen och de får det allt svårare att inte ta till sina gamla metoder i konflikthantering.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Farväl till maffian
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Farväl till maffian"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar