Titel:
Disconnect
Kategori:
Drama
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-04-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Disconnect:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Disconnect

Disconnect (2012)

DISCONNECT är en film om den moderna teknologins konsekvenser och hur det påverkar och definierar våra dagliga relationer. En hårt arbetande advokat - fastklistrad till sin mobil - hinner inte spendera tid med sin familj. Ett par hamnar i en farlig situation när deras hemligheter läggs ut på nätet. En frånskild före detta polis försöker uppfostra en son som nätmobbar en klasskamrat. En ambitiös journalist ser förutsättningarna för ett "scoop" när en tonåring uppträder på en sex-site. De är främlingar, grannar och kollegor och deras historier vävs samman i en dramatisk thriller om vanliga människor som försöker kommunicera i dagens uppkopplade värld.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Disconnect
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Disconnect"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar