Titel:
Force of Execution
Kategori:
Action
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-05-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Force of Execution:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Force of Execution

Force of Execution (2013)

En yrkesmördare vid namn Hurst (Bren Foster) bryter sig in i ett högsäkerhetsfängelse för att döda en förrädare, men blir lurad att döda fel man. Istället blir han bestraffad av den döde mannens bror och får båda händerna brutalt brutna, vilket gör att han blir tvungen att dra sig tillbaka. Fången Iceman (Ving Rhames), som lurade Hurst att döda fel man, blir släppt från fängelset och planerar då att ta över en kriminell organisation. Med hjälp av sina gangsters låter Iceman även oskyldiga drabbas av våldet i sin jakt på att störta maffiabossen, men när Hurst återfår kraften i sina händer väntar en hämnd som lämnar spår av mord.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Force of Execution
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Force of Execution"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar