Titel:
LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-05-20
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet

LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet (2013)

Lasse och Maja hittar en mystisk kista som varit gömd i 250 år. De hoppas att intresset för kistan ska ge kyrkan inkomster nog för en nödvändig renovering, men istället lockar den fram tre ättlingar till mannen som gömde kistan. Familjen Von Broms vill ha ut sitt arv. Saker kompliceras ytterligare när kistan plötsligt blir stulen, och någon dessutom börjar stjäla von Broms-ättlingarnas gyllene släktringar. Är det någon av dem som försöker stjäla hela arvet åt sig själv? Och vad hände egentligen med den fjärde ringen, den som försvann med sin bärare för trettio år sedan? Lasse och Maja har ett nytt fall att lösa!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "LasseMajas detektivbyrå: Von Broms hemlighet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar