Titel:
Victor och Josefine (Svenskt tal)
Originaltitel:
Ernest & Celestine (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-02-11
Betyg:
Betyg: 5.0 (5.0)Kommentera Victor och Josefine (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Victor och Josefine (Svenskt tal)

Victor och Josefine (Svenskt tal) (2012)

Ernest & Celestine (Swedish)

I kloakerna under en värld av stora björnar lever den lilla musen Josefine i musvärlden med alla andra små möss. Där är björnhat, tanddyrkan och insamling av bebisbjörnars mjölktänder det viktigaste som finns. Men Josefine vägrar tro att björnarna är hennes fiender. När hon under ett av alla tandjaktspass möter vrålhungriga björnen Victor är hon nära på att slukas men efter en örfil och godismutor uppstår en osannolik vänskap. Men att vara vän med en björn visar sig inte vara helt problemfritt. Filmen bygger på böckerna om Victor och Josefine (Ernest et Celestine på franska) av Gabrielle Vincent.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Victor och Josefine (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Victor och Josefine (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar