Titel:
Gallowwalkers
Kategori:
Skräck
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-08-16
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Gallowwalkers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gallowwalkers

Gallowwalkers (2012)

I den blodiga öknen i den nya vilda västen är en fördömd bandit på väg genom sanden för att hämnas för sin brud som blivit mördat. Han heter Aman (Snipes). Son till en nunna, som tillhör den mystiska ordningen av "Sisters of San Diablo" som står för den sista linjen mellan försvaret av de levande och de fördömda, förkrossas Amans liv när ett gäng kriminella våldtar och dödar hans fru och lämnar honom att dö i ödemarken. För att säkerställa sin sons överlevnad bryter Amans mor sitt löfte med guden. Men Amans nya liv kommer med ett högt pris: alla som han dödar kommer tillbaka från döden för att jaga sin mördare. De jagade blir jägarna. Dessa jägare är Gallowwalkers.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gallowwalkers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gallowwalkers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar