Titel:
Kill Your Darlings
Kategori:
Drama
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-01-18
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Kill Your Darlings:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kill Your Darlings

Kill Your Darlings (2013)

Ett mord resulterar i mötet mellan Allen Ginsberg, Jack Kerouac och William S. Burroughs - en glödande författargeneration i lindan av deras litterära karriärer. En vacker och pulserande skildring av de intellektuella frisjälarna som utmanande auktoriteten i efterkrigstidens USA. Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe gör sin mognaste roll hittills i denna vågade djupdykning i beatpoeternas dekadenta värld. Kill Your Darlings är baserad på den sanna historien om Allen Ginsberg, Jack Kerouac och William S. Burroughs. I övriga roller ser vi bland andra Michael C. Hall, Jack Huston, Ben Foster, Elizabeth Olsen och Kyra Sedgwick.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kill Your Darlings
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kill Your Darlings"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar