Titel:
Legend of Hell
Kategori:
Action
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-09-01
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Legend of Hell:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Legend of Hell

Legend of Hell (2012)

Selma är en arkeolog som leder en utgrävning i Marocko. Där finner hon en 5000 år gammal portal, vars dörr är låst från insidan av en mystisk mekanism. Hon hittar också ett uråldigt kort, skrivet på ett hemligt språk som inte blivit talat på över 3000 år. Kort därefter blir hon uppsökt av en konsthandlare som fått nys om det märkliga kortet och vill få det till sina samlingar till varje pris. Efter ett våldsamt bråk mellan konsthandlaren och Selma blir hon skjuten och dör, och innan hon hinner blinka befinner hon sig i medeltiden. Den nya världen är fylld av fasor och plötsligt har hon blivit kastad till en ny värld, en astralvärld, en dimension bortom det verkliga. Fruktansvärda odjur försöker attackera henne och landskapet förändras gång på gång, tills en mörk man dyker upp och leder henne bort från det otäcka. Han förklarar att Selma måste återvända till sitt första jordliv för att stänga helvetets portar. För gott!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Legend of Hell
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Legend of Hell"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar