Titel:
Mina päron
Originaltitel:
Mes héros
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2015-02-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mina päron:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mina päron

Mina päron (2012)

Mes héros

Maxime har ett litet ambulansföretag som är på väg att gå i konkurs. Problemen på jobbet smittar av sig i hans privata liv vilket resulterar i att hans barn inte längre pratar med honom och hans fru är konstant otrogen. En dag får han ett samtal från polisen om att han måste komma och hämta upp Olga, hans karaktärsstarka moder, från polisstationen. Modern har råkat i trubbel igen. Han bestämmer sig då för att flytta in hos föräldrarna under en period för stötta dem lite, men framförallt för att hitta ny kraft och motivation att ta tag i sina egna problem. Alla barndomsminnen han har säger att hans föräldrar alltid hade det lite problematiskt, med ändå hade utrymme för så mycket kärlek. Kanske kan han lära sig något av dem?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mina päron
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mina päron"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar