Titel:
Cheap Thrills
Kategori:
Komedi
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-09
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Cheap Thrills:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cheap Thrills

Cheap Thrills (2013)

Pat Healy (The Innkeepers, Compliance) spelar Craig, en nybliven pappa som ligger månader efter med hyran, och precis blivit av med jobbet. För att slippa gå hem till sin fru med svansen mellan benen styr han kosan mot en lokal pub och springer in i Vince, hans bästa vän från high school som nuförtiden tjänar sina slantar genom att driva in pengar åt smågangstrar. Efter någon timme dyker den välbärgade Colin upp och bjuder alla på drinkar för att fira fruns födelsedag. Innan de ens hunnit blinka har de bälgat i sig barens mest exklusiva tequila. Barkvällen blir bara blötare och blötare och det sista Craig minns är en näve i ansiktet på baksidan av en strippklubb.När han vaknar upp är efterfesten i full gång hemma hos Colin och Violet, i deras lyxiga hem. Craig och Vince ger sig ut på upptäcksfärd i huset och hittar ett öppet kassaskåp fyllt med pengar. De bestämmer sig för att råna sina värdar, men Colin och Violet är inte riktigt så okomplicerade som de utgett sig för att vara, vilket de kommande timmarna kommer att ge ruskigt prov på. Plötsligt har kampen för det dagliga brödet lett till något helt annat. Och exakt hur långt är de beredda att gå?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cheap Thrills
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cheap Thrills"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar