Titel:
Jack Brown Genius
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2013-12-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jack Brown Genius:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jack Brown Genius

Jack Brown Genius (1996)

Äntligen dags för den enda film av Peter Jackson (manus och producent) som aldrig visats i Sverige. Komplett med Timothy Balme från Jacksons BRAINDEAD i huvudrollen och ett uppbåd av folk från SAGAN OM RINGEN inblandade, allt ifrån den Oscarbelönade klipparen till ansvariga för de visuella effekterna.Platsen är Nya Zeeland (förstås), där uppfinnaren Jack Brown finslipar en sensationell teknik för att få folk att flyga. Oväntad hjälp (minst sagt) får han av en tusenårig, flygfanatisk munk. Men både Jacks lömska chef, hans lika sadistiska som sexiga flickvän och en hop galna kineser tänker göra allt för att sno åt sig uppfinningen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jack Brown Genius
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jack Brown Genius"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar