Titel:
Cykla med Molière
Originaltitel:
Alceste à Bicyclette
Kategori:
Komedi
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-08-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Cykla med Molière:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cykla med Molière

Cykla med Molière (2013)

Alceste à Bicyclette

Den tidigare stora skådespelaren, Serge Tanneur (Fabrice Luchini), har dragit sig tillbaka från strålkastarljuset. De senaste tre åren har han levt i ensamhet på ön Ile de Re där han spenderat sin tid med att cykla genom det vindpinade landskapet. Samtidigt planerar skådespelarkollegan Gauthier Valence (vars karriär är på topp) en produktion av Molières pjäs "Misantropen" och vill ge Serge huvudrollen. Gauthier är övertygad om att Serge skulle passa utmärkt till rollen eftersom han själv blivit misantrop och dragit sig undan från samhället. Det skulle helt enkelt vara fantastiskt att få se honom i just den rollen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cykla med Molière
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cykla med Molière"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar