Titel:
Captain Phillips
Kategori:
Action
Längd:
2:08
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-02-26
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Captain Phillips:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Captain Phillips

Captain Phillips (2013)

CAPTAIN PHILLIPS är regissören Paul Greengrass flerbottnade redogörelse för kapningen av det amerikanska containerskeppet Maersk Alabama, som 2009 togs över av somaliska pirater. Sedd genom Greengrass kameralins blir filmen både en pulshöjande thriller och en djuplodande genomgång av globaliseringens effekter. Filmen fokuserar på relationen mellan Alabamas kapten Richard Phillips (Tom Hanks) och hans den somaliske piraten Muse (Barkhad Abdi) som tar honom som gisslan. Phillips och Muse leds in på kollisionskurs när Muse och hans besättning attackerar Phillips obeväpnade skepp. I den uppgörelse som följer, 230 mil utanför Somalias kust, kommer båda två att finna sig styrda av krafter de själva inte kan kontrollera.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Captain Phillips
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Captain Phillips"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar