Titel:
Gåtan Ragnarök
Originaltitel:
Gåten Ragnarok
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-08-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Gåtan Ragnarök:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gåtan Ragnarök

Gåtan Ragnarök (2013)

Gåten Ragnarok

Arkeologen Sigurd Svendsen har vigt sitt liv åt att lösa de 1000 år gamle mysterierna från Osebegskeppets gravkammare. När han hittar spår efter den allra största myten av alla - Raknarök - blir frestelsen för svår. Tillsammans med sina två barn och kollegor beger han sig ut på en expedition som leder dem in i ingemansland. Äventyret får en dramatisk vändning när de gamla runorna visar sig ha fått ny betydelse och hemligheten de upptäcker är långt mer skrämmande än någon kunde ha föreställt sig. Sigurd ställs inför sitt livs viktigaste beslut: Hur långt är han redo att gå och hur mycket är han villig att offra i jakten på svaret som till slut kan leda till deras egen undergång?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gåtan Ragnarök
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gåtan Ragnarök"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar