Titel:
A.C.A.B.
Kategori:
Action
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-06-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera A.C.A.B.:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A.C.A.B.

A.C.A.B. (2012)

A.C.A.B. berättar historien om den kontroversiella italienska kravallpolisenheten sedd inifrån. Möt Cobra (Pierfrancesco Favino), Nero (Filippo Nigro) och Mazinga (Marco Giallini) som är impopulära poliser som konfronterar våld dagligen och har lärt sig att även de är måltavlor. I den kontroversiella och omtalade filmen A.C.A.B. följer vi en italiensk kravallpolisenhet i deras dagliga liv och arbete. Filmen är inspirerad av den verklighetsbaserade boken med samma namn av Carlo Bonini, och filmen ger ett fascinerande insider blick i den brutala världen i samma anda som filmer som TROPA DE ELITE och GOMORRA.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A.C.A.B.
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A.C.A.B."? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar