Titel:
In the Name of the King: The Last Mission
Kategori:
Action
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-08-04
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera In the Name of the King: The Last Mission:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

In the Name of the King: The Last Mission

In the Name of the King: The Last Mission (2013)

Hazen Kaine, en Amerikansk hitman har bosatt sig i Sofia, Bulgarien. Ett sista kontrakt med maffian ska ge honom det han behöver för att vända blad och börja ett nytt liv som laglig medborgare. Uppdraget är den kungliga miljonären Andon Duponts tre barn som står på listan. Ett till synes simpelt uppdrag för den rutinerade mördaren, som fram till mötet med barnen överrumplar honom totalt. Ett av barnens halsband besitter magiska krafter och kastar Kaine tillbaka till medeltiden. Hans egna liv är nu i fara när han plötsligt står kämpandes mot storslagna arméer och onda krafter ifrån det okända.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  In the Name of the King: The Last Mission
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "In the Name of the King: The Last Mission"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar