Titel:
Valiant (Svenskt tal)
Originaltitel:
Valiant (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:12
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2014-01-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Valiant (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Valiant (Svenskt tal)

Valiant (Svenskt tal) (2005)

Valiant (Swedish)

Under Andra Världskriget uppnådde det brittiska luftvapnet fantastiska resultat med brevduvor som budbärare, eftersom dessa kunde flyga genom fiendens territorium utan att bli upptäckta. Detta är den underhållande och spännande historien om den lilla skogsduvan Valiant. Han anmäler sig som frivillig till Kungliga Brittiska Flygvapnet för duvor och får åka på träningsläger tillsammans med sina nya kamrater. Här handlar livet inte längre om att äta fågelfrön - här är det stenhård träning som gäller. Till en början har det nyanlända rekryterna svårt att hänga med i tempot. Men efter mycket träning står de till sist redo för sitt första uppdrag. Det är en riskfylld uppgift, men Valiant visar sitt mod, lurar sina fiender och blir en tvättäkta Royal Air Force hjälte.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Valiant (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Valiant (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar