Titel:
Blackfish
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-04-09
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Blackfish:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blackfish

Blackfish (2013)

BLACKFISH är den första filmen sedan GRIZZLY MAN som visar hur naturen kan hämnas på oss människor om vi går för långt. Blackfish är en berättelse om Tilikum, en uppträdande späckhuggare som under sin fångenskap dödade flera människor. Regissören Grabriela Cowperthwaite sammanställer shockerande filmscener och känslosamma intervjuer för att utforska denna varelses enastående natur, hur dåligt djurarten behandlas i fångenskap, tränarnas liv och förlusten av några, samt den press som utövas av den här typen av industrier, som drar runt flera miljarder dollar per år. Genom aldrig förut sedda shockerade filmscener och fascinerande intervjuer får den här känslomässigt urlakande och stramt sturkturerade berättelsen oss att ifrågasätta vår relation till naturen och upptäcka hur lite vi människor har lärt oss av dessa mycket intelligenta och känsliga däggdjur.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blackfish
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blackfish"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar