Titel:
Autumn Blood
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-26
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Autumn Blood:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Autumn Blood

Autumn Blood (2013)

Högt uppe i bergen dör en änka och lämnar sina två barn helt föräldralösa. Av rädsla att de ska separeras ifrån varandra låter dem deras mors bortgång förbli en hemlighet, och avskärmar sig helt ifrån omvärlden. Den 16 åriga flickan tar hand om sin 10 åriga bror som blivit stum efter traumatiska omständigheter fått se sin egen far dö. Systern får snabbt ta steget från flicka till kvinna samtidigt som hennes oskuld förstörs då borgmästarens son en dag attackerar och våldtar henne. En socialarbetare anländer till byn för att utreda händelsen, men det blir slutligen upp till syskonen att stå upp för varandra och överlevnaden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Autumn Blood
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Autumn Blood"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar