Titel:
Oliver Twist (Svenskt tal)
Originaltitel:
Oliver Twist (Swedish)
Kategori:
Drama
Längd:
2:04
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2014-01-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Oliver Twist (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Oliver Twist (Svenskt tal)

Oliver Twist (Svenskt tal) (2005)

Oliver Twist (Swedish)

Oliver Twist rymmer till London efter en hemsk barndom på ett fattighus på landsbygden. Här blir han snart medlem i ett gäng av gatpojkar. Men när Oliver blir anklagad för ett brott han inte begått och flyr från fängelset, sätts stenen i rullning. Berättelsen om Oliver Twist är känd och älskad världen över, och de storartade skådespelarinsatserna av Oscarvinnaren Sir Ben Kingsley (GANDHI) och den talangfulle huvudrollsinnehavaren, 11-årige Barney Clark, lyfter handlingen till oanade höjder. Deras briljanta rolltolkningar håller samma höga klass som Dickens fantastiska äventyr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Oliver Twist (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Oliver Twist (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar