Titel:
Emil & Ida i Lönneberga
Originaltitel:
Emil och Ida i Lönneberga (Svenskt tal)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
0:59
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-09-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Emil & Ida i Lönneberga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Emil & Ida i Lönneberga

Emil & Ida i Lönneberga (2013)

Emil och Ida i Lönneberga (Svenskt tal)

I Katthult, i Lönneberga, i Småland där bor Emil och hans lillasyster Ida tillsammans med pappa Anton, mamma Alma, drängen Alfred och pigan Lina. Emil är en rar liten gosse som gärna vill hjälpa till, men hans hjälpsamhet blir ofta till något hyss. Då får han sitta i snickarboden, där han i lugn och ro sitter och täljer sina trägubbar tills han blir utsläppt. Följ med när han gör sitt 325:e hyss, täljer sin hundrade trägubbe och får sitta i snickarboden för hyss som han inte själv har gjort. Emil & Ida i Lönneberga är en animerad familjefilm baserad på Astrid Lindgrens älskade karaktärer och Björn Bergs bilder, designad av Per Åhlin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Emil & Ida i Lönneberga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Emil & Ida i Lönneberga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar