Titel:
Grudge Match
Kategori:
Komedi
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-04-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Grudge Match:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Grudge Match

Grudge Match (2013)

Oscarvinnaren Robert De Niro (TJUREN FRÅN BRONX) och Oscarnominerade Sylvester Stallone (ROCKY) spelar Billy "The Kid" McDonnen och Henry "Razor" Sharp, två boxare från Pittsburgh vars djupa rivalitet skapat rubriker runt om i landet. Båda hade vunnit en match mot den andre under sina storhetsdagar, men kvällen innan den tredje och avgörande matchen tillkännager Razor plötsligt att han drar sig tillbaka. Han vägrar berätta varför, men beslutet innebär ett abrupt slut för bådas karriärer. Trettio år senare inser boxningspromotorn Dante Slate Jr. att här finns pengar att tjäna, och ger dem ett erbjudande de inte kan tacka nej till; att mötas i ringen igen, och en gång för alla göra upp.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Grudge Match
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Grudge Match"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar