Titel:
Mindscape
Kategori:
Thriller
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mindscape:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mindscape

Mindscape (2013)

John som nyligen har blivit änkeman har den unika förmågan att ta sig in i människors undermedvetna. Han använder sin unika talang till att lösa kriminalfall. Men hans liv förändras drastiskt när han råkar ut för en stroke som lämnar honom helt oförmögen och utan pengar. Kvar blir bara ett skal av hans forna jag. I desperation ger han sig in i ett fall med en flicka som hungerstrejkar. Men uppdraget blir mer komplicerat än han kunnat ana. När han gräver allt djupare i hennes undermedvetna för att kartlägga hennes problem, visar det sig att människor de båda har i sin närhet inte alls är pålitliga.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mindscape
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mindscape"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar