Titel:
American Hustle
Kategori:
Drama
Längd:
2:12
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-12-21
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera American Hustle:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Hustle

American Hustle (2013)

Flerfaldigt Oscarnominerade David O. Russell är tillbaka efter hyllade SILVER LININGS PLAYBOOK med en laddad dramathriller baserad på sanna händelser. AMERICAN HUSTLE utspelar sig under en av de mest chockerande skandalerna i USA:s historia och handlar om den briljante bedragaren Irving (Christian Bale) och hans minst lika listiga och förföriska kumpan Sydney (Amy Adams). De har levt ett lyxigt liv finansierat av bedrägerier men är nu tvingade att arbeta för FBI för att själva undvika straff. FBI-agenten Richie (Bradley Cooper) tvingar dem att infiltrera New Jerseys maffia och snart befinner de sig i en värld som är lika farlig som den är förtrollande, full av brottslingar och politiker - som den passionerade Carmine (Jeremy Renner) som hamnat på FBI:s radar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Hustle
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Hustle"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar