Titel:
Zuper Zebran (Svenskt tal)
Originaltitel:
Racing Stripes (Swedish)
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2014-02-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Zuper Zebran (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Zuper Zebran (Svenskt tal)

Zuper Zebran (Svenskt tal) (2005)

Racing Stripes (Swedish)

Det är inte lätt att vara en föräldralös cirkuszebra på en bondgård! Framförallt inte när man tror att man är en supersnabb kapplöpningshäst som säkert kan vinna den stora hästkapplöpningen Kentucky Open! Självklart! Men den unga zebran Strecket lever i sina vilda drömmar och med ett omaka cheerleaderlag bestående av gårdens halv- och helgalna husdjur ligger vägen till toppen öppen! Ja, förutsatt att inte Strecket inser att han är en zebra förstås! I årets roligaste familjefilm är det djuren som är stjärnorna. Möt den vresiga shetlandsponnyn Tucker, den geniala geten Fia, den slöa vakthunden Blixten, den vansinniga storstadspelikanen Gås, de två matglada och helgalna flugorna Spyan och Spaden - och självklart zebran Strecket. Zuper Zebran är den mest coola zebrafilmen någonsin, och säkert även den enda!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Zuper Zebran (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Zuper Zebran (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar