Titel:
Kärlek deluxe
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kärlek deluxe:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kärlek deluxe

Kärlek deluxe (2013)

Chic-lit-drottningen Selma Trastell har allt men är ändå inte nöjd. Hennes böcker säljer som smör men sågas allt värre av kritikerna i takt med framgångarna. Hon drömmer istället om att skriva en viktig bok och ta plats i finkulturens salonger. Selma möter sin hårdaste kritiker, den blivande akademiledamoten Britta Mattsson som slagit vad med sin förläggare om att hon kan göra Selma till en "riktig" författare. I Britta Mattssons hårda skola är det slutskrivet om brustna hjärtan och höga klackar. Det måste ju finnas något mer och djupare att skriva om långt där inne i själen någonstans? Påhejad av Britta inleder Selma ett förhållande med den neurotiske och mycket lovande debutanten Nils Tapper, en het kandidat till årets Augustpris. Hon måste bara bli av med den där efterhängsna fast ganska charmiga killen i cover-bandet hon råkade få med sig hem efter förlagsfesten härom kvällen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kärlek deluxe
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kärlek deluxe"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar