Titel:
Hooligan
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-11-09
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Hooligan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hooligan

Hooligan (2012)

Sean Bean (GAME OF THRONES) presenterar den verkliga historien om fotbollsvåld, berättad med chockerande uppriktighet. Med några av fotbollens mest ökända personer, bilder från det värsta fotbollsvåldet och intervjuer med för detta huliganer, polisen och fotbollsmyndigheter, så fångar regissören och den undersökande journalisten Donal MacIntyre huliganismens fruktan, våld och förödelse. Fotbollsvåldet som en gång var en brittisk sjukdom är nu en global företeelse; den här filmen utforskar vad som motiverar de som är inblandade samt frågar hur huliganens framtid ser ut, både i Storbritannien och utomlands.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hooligan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hooligan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar