Titel:
Much Ado About Nothing
Kategori:
Komedi
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-11-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Much Ado About Nothing:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Much Ado About Nothing

Much Ado About Nothing (2012)

Shakespeares klassiska komedi får en modern vinkling i Joss Whedons MUCH ADO ABOUT NOTHING. Leonato, Messinas guvernör, får besök av Don Pedro som har återvänt segrande från en strid mot sin rebelliske bror. Don Pedro har sällskap av två av sina officerare: Benedick och Claudio. Claudio faller för Leonatos dotter Hero, medan Benedick munhuggs med Beatrice, guvernörens brorsdotter. En rad komiska och tragiska händelser förhindrar paret från att finna lycka, men kanske kärleken segrar till slut! Med hjälp av originaltexten så förser historien om de två sparrande älskarna Beatrice och Benedick en mörk, sexig och ibland absurd syn på det invecklade spelet som kallas kärlek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Much Ado About Nothing
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Much Ado About Nothing"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar