Titel:
Greedy Lying Bastards
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-12-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Greedy Lying Bastards:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Greedy Lying Bastards

Greedy Lying Bastards (2012)

Oväder, översvämningar, orkaner och erosionsområden. Vårt väder och landskap förvandlas. Klimatförändringar är inte längre något man förutspår, de är redan en verklighet. Trots de vetenskapliga bevisen för att vårt klimat förändras och att människan bidrar till dessa, så vidtas fortfarande inga politiska åtgärder för att stoppa uppvärmningen av vår planet. Greedy Lying Bastards undersöker de dolda skälen till varför man inte vidtar några åtgärder, trots att klimatförändringarna för oss närmare en katastrof. Genom att utforska människorna, organisationerna och de politiska makterna som kastar tvivel över forskningen och människans ansvar, reder denna provokativa exposé ut de olika skikten av bedrägeri som hotar den amerikanska demokratin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Greedy Lying Bastards
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Greedy Lying Bastards"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar