Titel:
Dallas Buyers Club
Kategori:
Drama
Längd:
1:56
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-01-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Dallas Buyers Club:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club (2013)

DALLAS BUYERS CLUB är baserad på den sanna historien om Ron Woodroof, en homofobisk narkoman som 1985 fick diagnosen HIV och beskedet att han bara hade trettio dagar kvar att leva. Han vägrar att acceptera sin dödsdom och börjar smuggla en mer effektiv bromsmedicin som fortfarande inte var godkänd i USA. Med hjälp av Rayon, en transsexuell AIDS-patient som han träffat på sjukhuset, skapar han "Dallas Buyers Club" där HIV-positiva människor betalar en medlemsavgift för att få tillgång till alternativa behandlingsmetoder. Klubben växer snabbt med klienter och nya vänner medan FDA (Food and Drug Administration) och läkemedelsindustrin drar igång ett krig mot Ron.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dallas Buyers Club
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dallas Buyers Club"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar