Titel:
Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9
Originaltitel:
Hell on Wheels - S03E09
Kategori:
Western
Längd:
0:41
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-10-20
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9

Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9 (2013)

Hell on Wheels - S03E09

I tredje säsongen av succéserien HELL ON WHEELS försöker Cullen Bohannon hitta tillbaka till den man han en gång var och som Lily trodde att han kunde bli igen. Han vänder ryggen åt sitt hämnddrivna liv och bestämmer sig för att räddningen är att bygga järnvägen. Som chef blir han ansvarig för sina handlingar och för de andra arbetarna – han måste dricka mindre, prata mer och tvingas acceptera att allt inte kan lösas med en kula. Men kommer hans försök att ändra sig – faktiskt att döda honom? För att överleva måste han bli av med sina demoner och de ständiga drömmarna om livet med sin fru och Lily.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hell on Wheels: Säsong 3 - Avsnitt 9"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar