Titel:
En familj
Originaltitel:
August: Osage County
Kategori:
Drama
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En familj:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En familj

En familj (2013)

August: Osage County

Flerfaldigt Oscarsvinnande Meryl Streep spelar rollen som Violet Weston, en pillerknaprande matriark i en av Söderns mest dysfunktionella familjer, i denna filmatiseringen av Tracy Letts prisbelönta pjäs EN FAMILJ. Filmen börjar på natten då Violets man sedan 30 år, Beverly, mystiskt försvinner utan ett spår. Beverlys försvinnande får parets tre döttrar (Julia Roberts, Juliette Lewis, Julianne Nicholson) att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sina familjer, för att trösta sin mor och hjälpa till att ta reda på vad som hände deras far. Som i de flesta familjer tar hemmet fram det bästa och värsta ur alla, medan döttrarna faller tillbaka in i sina gamla roller i den oförlåtliga familjehierarkin - mitt i den stekheta augustivärmen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En familj
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En familj"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar