Titel:
Khumba (Engelskt tal)
Originaltitel:
Khumba (English)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-07-19
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Khumba (Engelskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Khumba (Engelskt tal)

Khumba (Engelskt tal) (2013)

Khumba (English)

Allt är inte svart och vitt i det här färgglada äventyret. I den här familjefilmen möter vi Khumba, en ung zebra som föds med ränder på bara halva kroppen. Han blir utstött från sin skrockfulla flock som beskyller honom för att vara orsaken till den mystiska torka som har drabbat landet. Tillsammans med sina vänner beger sig Khumba ut på ett vågat uppdrag för att finna det mytomspunna vattenhål där de första zebrorna fick sina ränder. På vägen ställs de för en rad spännande utmaningar, men innan Khumba kan bli återförenad med sin flock måste han stå ansikte mot ansikte med den grymma leoparden i en tuff uppgörelse på savannen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Khumba (Engelskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Khumba (Engelskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar