Titel:
Better Living Through Chemistry
Kategori:
Komedi
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2014-05-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Better Living Through Chemistry:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Better Living Through Chemistry

Better Living Through Chemistry (2014)

En småstadsapotekares händelselösa liv vänds upp och ner när ett slumpartat möte med en ensam "troféfru" utvecklas till en hemlig affär i denna dödligt roliga svarta komedi med Sam Rockwell och Olivia Wilde i huvudrollerna. Doug Varney (Sam Rockwell) har i åratal blivit ignorerad av alla, från hans dominerande fru Kara (Michelle Monaghan) till de maskande anställda på apoteket han köpt av sin odrägliga svärfar. När Doug nu ger sig in i en upphetsande, drog- och alkoholunderstödd affär med Elizabeth (Olivia Wilde) - den mest glamorösa kvinna han någonsin har träffat - är ingen mer förvånad än han själv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Better Living Through Chemistry
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Better Living Through Chemistry"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar