Titel:
Inseparable
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2014-10-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Inseparable:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Inseparable

Inseparable (2011)

Li (spelad av hjärtekrossaren Daniel Wu) är en ung man som arbetar med att designa artificiella kroppsdelar och går igenom en riktigt tuff period. Hans föräldrar har omkommit i en bilolycka, hans fru Pang (Beibi Gong) har precis fått missfall och hans chef pressar honom att på sittande förhör ljuga om en av deras felande produkter och säga att den fungerar utmärkt. Han är precis på väg att slänga in handduken för gott när han blir avbruten av Chuck (Kevin Spacey), hans amerikanske granne som lämnat sitt liv inom militären för att spela på aktiemarknaden. Chuck övertalar honom att istället hjälpa honom att rädda världen genom att hitta och fånga ekonomiska bovar som suger musten ur de lägre klasserna. Men vem är egentligen den där Chuck?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Inseparable
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Inseparable"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar