Titel:
Love Eternal
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Love Eternal:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Love Eternal

Love Eternal (2013)

När Ians mor dör blir han ensammast i hela världen. Vid endast 26 års ålder bestämmer han sig för att göra slut på det hela i en snöig dunge långt in i skogen. Istället finner han en ung skolflickas livlösa kropp, med ett självmordsbrev väl synligt. Någonting väcks djupt inne i Ian och han bestämmer sig för att ta med kroppen hem. Tillsammans med henne känner han sig tillfreds, och äntligen tror han sig ha funnit hopp om kärlek och en orsak att vilja leva. Men kärleken blir inte långvarig när kroppen börjar multna, och han begraver henne under ett vackert körsbärsträd i trädgården. Hans morbida metod att finna närvaro och kärlek fortsätter på samma sätt tills den dagen han möter Naomi, en kvinna som nyligen förlorat sin son i en våldsam bilkrasch. Hennes sorg och hopplöshet attraherar Ian på ett helt nytt sätt. Kan hon vara Ians nyckel till ett normalt och lyckligt liv?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Love Eternal
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Love Eternal"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar