Titel:
Dark Touch
Kategori:
Skräck
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-12-28
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Dark Touch:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dark Touch

Dark Touch (2013)

Ett isolerat hus på landet verkar ha vaknat till liv på de mest fruktansvärda sätt man kan tänka sig. Möbler och andra objekt börjar attackera husets inneboende och lämnar till slut endast Neve vid liv. Men polisen ignorerar henne när hon försöker övertyga dem att det faktiskt var huset som gick till attack och inte något brutalt inbrottsgäng. Hon tas om hand av vänner till familjen som gör allt för att försöka få in henne i den vanliga rutinen igen, och ge henne ett drägligt liv. Men Neve kan inte få ro. Runt omkring henne dyker det upp nya hot och tecken på att det onda har följt med henne till det nya hemmet, och snart bryter hela helvetet lös.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dark Touch
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dark Touch"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar