Titel:
Gun Woman
Kategori:
Action
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-03-30
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Gun Woman:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gun Woman

Gun Woman (2014)

När den åldrande maffiabossen Hamazaki dör blir hans son galen av hämndlystnad och lägger skulden på faderns briljante doktor. I en stund av vansinne våldtar och mördar han doktorns fru som hämnd för faderns bortgång. När doktorn får veta att hans livs kärlek är död finns bara en sak kvar i hans sinne: att hämnas! På svarta marknaden hittar han Mayumi, en kvinna som levt ett hårt liv och fått en andra chans. Med vansinnigt hård och brutal träning gör han henne till den ultimata lönnmördaren. I hennes kropp har han planterat vapendelar som hon måste plocka ut och sätta samman innan hon blöder ihjäl.Med ett ruskigt bra soundtrack och en ultrabrutal hämndberättelse är GUN WOMAN den perfekta kombinationen av kung fu och klassisk actionfilm med vapen och biljakter + en kvinna som har ett inbyggt vapen i kroppen, som gestaltas av den fantastiska Asami (Helldriver, Dead Sushi).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gun Woman
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gun Woman"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar