Titel:
Invasion Day
Originaltitel:
Dragon Day
Kategori:
Thriller
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-16
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Invasion Day:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Invasion Day

Invasion Day (2013)

Dragon Day

Framgångsrika och tidigare NSA (National Security Agency) mikrochiputvecklaren Duke Evans blir av med sitt jobb och förlorar sitt hem. Han lyckas övertala sin fru att lämna stan och flytta upp till bergen samtidigt som Kina slår till med en massiv cyberattack mot USA. Alla datachip tillverkade i Kina bär på ett hemligt virus som nu utlöses och slår ut alla finanssystem, telekommunikation, militär och kraftanläggningar. Nationen rasar samman och ett fullskaligt kaos bryter ut. Duke tror sig känna till ett antivirus som eventuellt kan rädda nationen ifrån en total härdsmälta. Men är det inte redan för sent?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Invasion Day
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Invasion Day"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar