Titel:
Alfons med styrke-säcken
Originaltitel:
Alfons Åberg - Del 3 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
0:51
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Alfons med styrke-säcken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Alfons med styrke-säcken

Alfons med styrke-säcken (2013)

Alfons Åberg - Del 3 (Swedish)

Mera monster, Alfons Åberg! Alfons Åberg sitter barnvakt åt Småtting och har tänkt sig att läsa gulliga sagor och hjälpa honom med allt. Men det blir inte alls som han har tänkt sig. Småtting "kan själv" och vill inte alls höra gulliga sagor. Alfons med styrke-säcken Alfons fantiserar om att vara kung med stor makt och med magiska krafter i en styrkesäck. Han berättar om hur han avvärjt en stor katastrof och räddat sitt folk, men ibland är det svårt att skilja på dröm och verklighet, vad man har gjort på riktigt och vad man bara har hittat på. Hurra för pappa Åberg! Pappa fyller år och Alfons kan inte komma på någon present. Pappa önskar sig inget och andra vuxna kan inte ge några goda råd. Men Viktor och Milla hjälper Alfons att fira pappas födelsedag på ett både finurligt och minnesvärt sätt. Alfons leker Einstein Alfons vill bli uppfinnare och tillsammans med Milla och Hamdi kommer han på massor av smarta uppfinningar, saker som saknas och verkligen behövs. Pappa uppmuntrar deras påhitt och tycker det är bra att de fantiserar fritt och går egna vägar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Alfons med styrke-säcken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Alfons med styrke-säcken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar