Titel:
Bones Brigade
Originaltitel:
Bones Brigade: An Autobiography
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-06-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bones Brigade:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bones Brigade

Bones Brigade (2012)

Bones Brigade: An Autobiography

Under det tidiga 1980-talet bildades Bones Brigade, ett team av skejtare som lyckades väcka nytt liv i sin utdöende sport och förvandla den till en miljardindustri. Bones Brigade lyfte fram namn som Tony Hawk, Rodney Mullen och Steve Caballero - unga outsiders som med kreativitet, passion och gränslös talang blev populärkulturella superikoner för flera generationer framöver. Stacy Peralta - som tidigare regisserat hyllade DOGTOWN AND Z-BOYS - återvänder till skejtparkerna för att berätta hur allting började. BONES BRIGADE är en actionspäckad dokumentär med personliga intervjuer, klassiska bilder och fenomenal skateboarding.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bones Brigade
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bones Brigade"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar