Titel:
The Babadook
Kategori:
Skräck
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-09-26
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera The Babadook:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Babadook

The Babadook (2014)

En ensamstående mor plågad av sin makes våldsamma död tampas med sin sons rädsla för att ett monster lurar runtom i huset. Det dröjer inte länge förrän hon själv upptäcker en ondskefull närvaro i hemmet. THE BABADOOK är en psykologisk thriller med regissören Jennifer Kents egen kortfilm, MONSTERS, som utgångspunkt. Vinnare av bästa film vid Austin Fantastic Fest, UK Horror Awards, Gérardmer Filmfestival, Stitges Katalonien Filmfestival, och Torono After Dark Filmfestival. Samt flerfaldigt prisbelönad för regi och skådespelari. Hyllad globalt av publik såväl som kritiker att vara 2014 års bästa film i genren. Official Selection vid Sundance.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Babadook
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Babadook"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar