Titel:
Need for Speed
Kategori:
Action
Längd:
2:05
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Need for Speed:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Need for Speed

Need for Speed (2014)

Street-racerföraren Tobey Marshall har suttit två år bakom galler för ett mord han inte begått. När han äntligen släpps fri ska det ultimata racerloppet för muskelbilar gå av stapeln och Tobey ser här sin chans att hämnas. Men vad kommer att hända när mannen som satte dit Tobey är hans ex-partner? Och när ett pris på Tobeys huvud på en miljon gör alla de andra deltagarna till dödsfiender? Det mest populära bilspelet genom tiderna har äntligen filmatiserats så att det verkligen lever upp till sitt namn! NEED FOR SPEED är den ultimata adrenalinkicken för alla med bensin i blodet och action på hjärnan. Och med Aaron Paul från BREAKING BAD bakom ratten har en hämndaktion aldrig varit mer fartfylld!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Need for Speed
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Need for Speed"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar