Titel:
Dogville
Kategori:
Drama
Längd:
2:50
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2014-04-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dogville:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dogville

Dogville (2003)

DOGVILLE handlar om den vackra Grace (Nicole Kidman) som på flykt undan några skurkar kommer till en liten isolerad bergsby, Dogville. Med lite hjälp och övertalning av den lokala författaren, Tom (Paul Bettany), går Dogvilles invånare med på att gömma Grace, som i gengäld ska arbeta lite hos dem alla. När polisen börjar leta efter Grace kräver alla i Dogville, särskilt männen, mer och mer betalt för den risk de löper genom att gömma henne. Grace tvingas på grymmaste sätt komma till insikt om att den vänlighet hon har hittat i Dogville måste betraktas som relativ. Men Grace bär på en ödesdiger hemlighet som sätter allt på spel. Inte bara för henne själv, utan även för de goda människorna i Dogville.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dogville
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dogville"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar